Etusivu / Esittely / Palvelut
Palvelut

Koulutuksen lisäksi Sedu Aikuiskoulutus, Jalasjärvi, tarjoaa myös seuraavia palveluita.
Kysy Jalasjärven opiskelijamajoituksista ja tämän sivun muista palveluista numerosta 0201 458 00.

AUTOALAN ASIAKASTYÖT

Asiakastyöt kuuluvat työelämänläheiseen koulutukseemme. Asiakastöiksi valitaan mahdollisuuksien mukaan uudehkoja ajoneuvoja. Korikorjaamon asiakastyöt muodostuvat erilaisista korin korjaukseen ja maalaukseen kuuluvista töistä.

Työt tehdään oppilastöinä käyttäen nykyaikaisia työtapoja ja materiaaleja autonvalmistajien ohjeiden mukaan.

Lisätietoja: Pihlaja Mika p. 040 773 6852

KORIKORJAAMO

Korikorjaamon asiakastyöt muodostuvat erilaisista korin korjaukseen ja maalaukseen kuuluvista töistä. Asiakastöiksi valitaan mahdollisuuksien mukaan uudehkoja kolariautoja. Kaikenlaisia entisöintejä pyrimme välttämään.

Työt tehdään oppilastyönä käyttäen nykyaikaisia työtapoja ja materiaaleja autonvalmistajien ohjeiden mukaan.

Asiakastyöt kattavat
* kolarivaurioiden korjaukset
* korin varusteiden huolto ja kunnostus
* pyörän asentokulmien mittaus ja säätö
* lasin vaihdot
* muoviosien korjaukset
* tekstitykset ja raidoitukset

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio!

Lisätietoja: Pihlaja Mika p. 040 773 6852

RASKAANKALUSTON HUOLLOT JA KORJAUKSET

Teemme asiakastöinä mm:
- määräaikaishuollot
- katsastustarkastukset
- jarrujen huolto ja korjaus
- jarrujen sovitukset
- ajopiirturien tarkastukset
- ajonopeusrajoittimien tarkastukset
- rengastyöt
- ilmastointilaitteiden huolto ja korjaus
- lisälämmittimien huolto ja korjaus
- lisävarusteiden asennus

MAARAKENNUKSEN ASIAKASTYÖT

Erilaiset maarakennukseen liittyvät asiakastyöt kuuluvat työelämäläheiseen koulutukseemme. Toteutettavia asiakastöitä voivat olla mm. omakotitalojen pohjarakennustyöt, kiinteistökohtaisten jätevesijärjestelmien rakennustyöt, kuivatustyöt, virkistysalueiden rakennustyöt.

Työt tehdään oppilastyönä kohteeseen soveltuvalla konekalustolla.

Lisätietoja: Poikonen Simo p. 0400 706 656 tai Martonen Esa p. 040 550 7604