Tyhjennä
Etusivu / Esittely / Projektit / Kasvua Ruokaprovinssista
Kasvua Ruokaprovinssista

Hankkeen toiminta-aika
1.10.2015 – 31.10.2017

Hankkeen kuvaus ja tavoitteet
Lähiruokahankkeessa vahvistetaan edelleen Etelä-Pohjanmaan asemaa valtakunnallisesti ja kansainvälisesti tunnettuna Ruokaprovinssina. Hankkeen tavoitteena on edistää lähiruokatoimijoiden verkottumista ja yhteistyötä, lisätä yritysten osaamista erilaisilla liiketoiminta valmennuksilla, parantaa ruokaketjun toimeentuloa menekkiä edistämällä sekä lisätä lähiruokatietoisuutta.

Hankkeen kohderyhmä
Hanke on tarkoitettu kaikille lähiruokatoimijoille.

Pakkaus myyväksi -teemapäivä Uppalan Kartanossa:
Tutustu ohjelmaan: 27.9.2016 KLO. 13–16

Opintomatka lokakuussa
Matkan hinta on 490€/henkilö. (Edellyttää minimissään 15 osallistujaa.) Sitovat ilmoittautumiset 5.9.2016 mennessä minna.tuurinkoski@sedu.fi tai puh. 040 680 7058.

Tutustu ohjelmaan: Kasvua Ruokaprovinssista -hankkeen OPINTOMATKA LÄNSI-RUOTSIIN, FALKÖPINGIIN 10. – 12.11.2016  

Tarinatyöpajat - Tuunaa ruokatuotteesi kuntoon tarinalla 4.10. ja 25.10. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan. 

Elintarvikkeiden valmistus ja myynti elintarvikehuoneistossa -koulutus, 8.11.2016, klo 11.30 – 16.00.
Tutustu sisältöön ja ilmoittaudu 
28.10.2016 mennessä Minnalle,
minna.tuurinkoski(at)sedu.fi, p. 040 680 7058

Hankkeen toimijat
Hankkeen toteuttaa yhteistyössä Into Seinäjoki Oy sekä Sedu Aikuiskoulutus. 

Hankeen rahoitus
Rahoittajana toimii Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus / Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

www.ruokaprovinssi.fi

         
Maatalousrahasto_Lippu_ja_lause_pieni.jpg    ELY_keskus_CMYK.jpg   Into seinäjoki.jpg 

 

 

 

Ota yhteyttä:

Sedu Aikuiskoulutus Minna Tuurinkoski
Kasvua Ruokaprovinssista –hanke
040 680 7058

 

Tapahtumat
  • Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa
  • Hygieniasäädökset helpottuivat – miten tämä näkyy käytännössä? 3.5.
  • Villiyrttiherkkuja ravintolaan 14.5.

Ota kaveria käsikynkästä kiinni ja tuu viettämään hyvän olon päivää Korvalle!

Päivän tarkoitus on antaa hyvän olon kautta eväitä ja ajatuksia ihmisten kohtaamiseen jokapäiväisessä elämässä. Opittua voi soveltaa myös myyntityöhön. 

Aika: Lauantai 19.11.2016, klo. 9:30 – 15:00 Koskenkorvan Trahteeri (Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva)

 

Hygienisäädökset helpottuivat - miten tämä näkyy käytännössä? 3.5.

Kaikki hygieniasäädökset helpottuivat.jpg

Villiyrttiherkkuja ravintolaan 14.5.

Villiyrtit 14.5.png

Lisätietoja
Tuurinkoski Minna
Ruokaketjun asiantuntija, Kasvua Ruokaprovinssista -hanke
Lähetä