Etusivu / Esittely / Uutisia / 1.12.2015 Työelämävalmennuksen ammattitutkinto myös verkossa
Työelämävalmennuksen ammattitutkinto myös verkossa

Erikoisosaaminen on työllistymiseen liittyvissä tehtävissä valttia.

Sedu Aikuiskoulutus on ensimmäisiä työvalmennuksen erikoisammattitutkinnon järjestäjistä. Monimuoto-opetuksena järjestettävä koulutus johtaa työvalmennuksen erikoisammattitutkinnon suorittamiseen. Koulutuksesta valmistuneet sijoittuvat työvalmennustehtäviin, ja he voivat toimia työvalmennuksen kehittäjinä tai alan yrittäjinä.

Etäopiskelun myötä koulutuksesta valtakunnallinen

Työvalmennuksen erikoisammattitutkintokoulutukseen on jatkuva haku. Seuraavat lähiopetuspäivät järjestetään tammikuussa 2016. Vuoden alusta koulutus uudistuu: lähijaksot voi opiskella etäyhteyden kautta paikkaan sitomatta, vaikka kotisohvalta. Lähiopetusta järjestetään 1 – 2 kertaa kuukaudessa.

”Opiskelijoillemme tämä on valtava etu”, vastuukouluttaja Paula Mäki-Annala sanoo. ”Koulutus on mahdollista suorittaa kokonaan verkko-opintoina. Uudistuksen myötä koulutuksemme on nyt opiskelijoiden tavoitettavissa kautta Suomen.”

Työvalmennus-osaamista kaivataan erityisesti nyt, kun työelämän murros haastaa ihmiset päivittämään osaamistaan ja hakemaan sijaansa työelämässä kenties uudelleen. Työvalmentajat työskentelevät ihmisten kanssa, jotka tarvitsevat erityistä tukea työelämään pääsemiseen, työelämässä pysymiseen tai sinne palaamiseen. Lisäksi osatyökykyisten työllistyminen on hallituksen kärkihankkeita – ammattitaitoisia työvalmentajia siis tarvitaan tulevaisuudessa entistä enemmän.

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, jolla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon tai muun soveltuvan tutkinnon tasoiset tiedot ja taidot sekä alan työkokemusta
Tiedote julkaistu 1.12.2015

Lisätietoja:
Vastuukouluttaja Paula Mäki-Annala, puh. 020 124 4565
Tutkintovastaava Mika Nurminen, puh. 020 124 4568

Linkki Sedu Aikuiskoulutuksen uutisvideoon:

Tietoa alkavasta koulutuksesta: