Etusivu / Esittely / Uutisia / 30.10.2015 Sedu Aikuiskoulutuksen koulutustarjonta laajenee
Sedu Aikuiskoulutuksen koulutustarjonta laajenee

Jalasjärveläisen JAKK koulutus Oy:n koulutustoiminnot yhdistyvät vuodenvaihteessa Sedu Aikuiskoulutuksen toimintaan. Koulutustarjonta kasvaa ja monipuolistuu, kun mukaan tulee JAKK:n tarjoama vahva kuljetusalan koulutus. Lisäksi yhdistyminen laajentaa Sedu Aikuiskoulutuksen toimintakenttää valtakunnalliseksi, kun koulutusta on tarjolla esimerkiksi Vaasassa ja Tampereella. Koulutustarjonnassa on noin 110 perus-, ammatti-, ja erikoisammattitutkintoa sekä erilaisia lyhytkoulutuksia.

Sedu Aikuiskoulutus jatkaa toimintaansa kunnallisena liikelaitoksena. Uudessa organisaatiossa se jaetaan neljään tulosyksikköön, joita ovat biotalous ja liikenne, palvelu, tuotanto ja työelämän palvelut.

Fuusion jälkeen Sedu Aikuiskoulutuksen liikevaihto on noin 18 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä on yhdistymisen myötä noin 220 henkilöä. Vuotuinen opiskelijavirta nousee 20 000 aikuisopiskelijaan. Sedu Aikuiskoulutuksen johdossa jatkaa aikuiskoulutusjohtaja Pasi Artikainen.

Kaikki uuden organisaation tarjoamat palvelut ovat jatkossa osoitteessa www.seduaikuiskoulutus.fi
Uutinen julkaistu 30.10.2015