Etusivu

-kokkiareena--1200x419.jpg

Erikoistu dieetti-,ravintola-tai suurtalouskokiksi tai täydennä osaamistasi teemapäivillä

Parempi ammattitutkinto ja entistä maukkaampaa ruokaa. Vahvista ravintola-alan työkokemustasi ja opiskele Kokkiareenan tutkinto. Voit erikoistua oman alasi erikoisosaajaksi suorittamalla Ravintola- tai suurtalouskokin ammattitutkinnon tai Dieettikokin erikoisammattitutkinnon.

Opiskelu koostuu käytännönläheisistä teemapäivistä Seinäjoella (noin 3 pv/kk) ja niihin liittyvistä verkko-opinnoista. Voit suorittaa siis koko tutkinnon tai valita yksittäisiä teemoja/teemapäiviä haluamistasi aihealueista, kuten esimerkiksi Ravitsemus ja ravitsemussuositukset (24.-26.4.2017).

Tutustu alla oleviin tutkintoihin ja teemoihin. Suunnitellaan opinnot ja tutkinnon suorittaminen työtehtäviisi sopiviksi. Ota yhteyttä Jari-Markus Peltokoskeen, puh. 020 124 5198 ja hae mukaan.

• Suurtalouskokin ammattitutkinto »
• Ravintolakokin ammattitutkinto »
• Dieettikokin erikoisammattitutkinto »

 

TEEMAT

Yksittäinen teemapäivä ilman verkko-opintoja, 115 € (sis. alv 24 %) / päivä.
Koko teema (ennakkotehtävä, teemapäivä ja jälkitehtävä, laajuus 1 ov), 185 € (sis. alv 24 %) / teema.

1. Orientaatio
2. Konditoriatuotteiden valmistus
3. Erityisruokavaliot 2
4. Banketti- ja tilausruokien valmistus
5. Erityisruokavaliot 3
6. Kustannustietous
7. Ammattienglanti
8. Erityisruokavalioiden suunnittelu ja tuotekehitys
9. Erityisryhmien ravitsemussuositukset
10. Erityisruokavalioiden suunnittelu ja tuotekehitys
11. Kustannustietous
12. Ammattienglanti
13. Kustannustietous
14. Ammattienglanti
15. Erityisruokavalioiden suunnittelu ja tuotekehitys
16. Konditoriatuotteiden valmistus
17. Omavalvonta (10.-11.4.2017)
18. Ravitsemus ja ravitsemussuositukset (24.-26.4.2017)
19. Ruokalistan suunnittelu (8.-10.5.2017)
20. Annosten suunnittelu (29.-31.5-2017)
21. Ruoanvalmistuksen tekniikoiden kehittäminen suurtaloudessa (12.-14.6.2017)
22. Ruoanvalmistuksen tekniikoiden kehittäminen ravintolassa (7.-9.8.2017)
23. Ammattitaidon kehittäminen 1 (21.-23.8.2017)
24. Ammattitaidon kehittäminen 2 (28.-30.8.2017)
25. Erityisruokavaliot 1 (25.-27.9.2017)

 

Lue artikkeli: Myös vegaanit haluavat hyvää ruokaa

Kasvisruokailija haluaa syödä monipuolisesti ja saada myös proteiinia. Mistä sitä saa? Uudet ja monipuolisemmat ruuat nyhtökaurasta, pähkinöistä, palkokasveista ja härkkiksestä vaativat myös kokilta mielikuvitusta ja uutta osaamista. Sedu aikuiskoulutuksen Kokkiareena tarjoaa mahdollisuuden erikoistua dieetti- ravintola- tai suurtalouskokiksi huomioiden alan ammattilaisen työssä tarvittavan erikoisosaamisen. Koulutuksessa huomioidaan erityisesti alan muuttuvat tarpeet. Lue lisää >

Peltokoski_555x312.jpg

Kuvassa kokkiareenan kouluttaja Jari-Markus Peltokoski.