Etusivu

Opiskelu edesauttaa työpaikan saantia

 Jalasjärvinen Eela Kõiv vietti valmistujaisjuhliaan Sedu Aikuiskoulutuksessa syksyllä muiden lähes 700 tutkintoon valmisIMG_5023netiinn.jpgtuneen opiskelijan tavoin. Ruusun ja kakkukahvien lisäksi hän sai sen tärkeimmän eli todistuksen valmistumisestaan varastoalalle, suorittaessaan Logistiikan perustutkinnon.

 -Minulla on jonkin verran kokemusta varastoalalta Virosta, mutta siellä ei opetus ole näin kattavaa kuin täällä. Sedun varastoalan koulutuksessa on tullut hyvin esille kaikki se, mitä tässä työssä pitääkin tietää. Olen tyytyväinen siihen, että opetuksessa käytiin asioita perusteellisesti läpi ja aina sai kysyä, jos ei ymmärtänyt. Kouluttajat olivat aina valmiita auttamaan. -Tykkään tehdä varastoalan töitä ja suoritettuani perustutkinnon voin sanoa pää pystyssä olevani varastonhoitaja.

 -Opiskeluaika on ollut kokemuksena mahtava. Sain uusia ystäviä ja opiskelun kautta myös työpaikan.  Olen sitä mieltä, että opiskeleminen edes auttaa työpaikan saantia. Olet vanha tai nuori, niin aina kannattaa opiskella. Itse haluan jatkaa vielä opiskelua ja suorittaa tulevaisuudessa varastoalan ammattitutkinnon,  sanoo Kõiv.

 Eela Kõiv sai työssäoppimispaikan Ejendalsilta, mutta siirtyi myöhemmin Juustoportille. Eela työllistyi Juustoportille harjoittelujakson jälkeen.  - Viihdyn Juustoportilla hyvin, työkaverit ovat mukavia, tykkään kylmästä ja liha pysyy kylmässä hyvänä, naurahtaa Kõiv, pilke silmäkulmassa.