Etusivu / Opiskelu / Opiskelijatarinoita

Tyytyväinen asiakas – paras palkinto tekstiilialan ammattilaiselle

Sedun kulttuurialalla Ilmajoella ja Jurvassa pidettiin 23. – 25.5.2008 Verso-kevätnäyttely ja avoimet ovet. Ohjelmassa oli muotinäytöksiä ja välähdyksiä lukuvuoden 2007–2008 työskentelystä.

Kevätnäyttelyssä oli esillä myös Malgorzata Jaskiewiczin tekstiilialan ammattitutkintoon liittyvä asiakastyö. Asiakastyö oli kokonaisuudessaan niin laaja, että sen suunnittelu ja toteuttaminen käsitti kaikki tekstiilialan ammattitutkinnon tutkinnon osat, joista tutkinto muodostuu.

Valmistava koulutus

Malgorzata Jaskiewicz on kotoisin Puolasta, mutta asunut kolme vuotta Suomessa. Hänellä on tekstiilialan koulutus Puolasta, mutta hän hakeutui vuosi sitten tekstiilialan ammattitutkinto –koulutukseen täydentämään taitojaan sekä oppimaan samalla myös suomen kieltä. Valmistavan koulutuksen oppiaineina on ollut mm. sisustustekstiilien ompelu, modernit kirjonnat, huovutus, värjäys ja portfolion esitystekniikka.
 
- Halusin ottaa vuodesta kaiken irti ja olenkin oppinut todella paljon. Koulutuksen kautta olen saanut paljon hyödyllistä tietoa ja olen viihtynyt erittäin hyvin, kertoo Malgorzata valmistavasta koulutuksesta.