Etusivu / Oppisopimus
Valitse alasivu
Oppisopimus on yhteistyötä

Nainen-peukut-pystyssäcmyk2.pngOppisopimus on koulutusyhteistyötä, jossa oppilaitoksen järjestämä tietopuolinen koulutus yhdistyy työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen.

Oppisopimusopiskelijaksi haluava hankkii itse haluamaansa tutkintoon soveltuvan työpaikan tai sopii nykyisen työnantajansa kanssa mahdollisuudesta käynnistää oppisopimuskoulutus.

Oppisopimuksessa ajankohtaista
  • Oppisopimustoimisto palvelee
  • Nuorten oppisopimus
  • Oppisopimusopiskelijan työpaikkakouluttajan täydennyskoulutus 4.4.2017 ja 3.10.2017
  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, Kuntoutus
  • LInja-autonkuljettajaksi oppisopimuksella!

Oppisopimustoimisto

Oppisopimustoimisto palvelee arkisin 9.00-15.30 ja sopimuksen mukaan.
puh. 020 124 4706, oppisopimus@sedu.fi
Toimisto sijaitsee osoitteessa: Sedu Aikuiskoulutus, Rastaantaival 2, 60200 Seinäjoki.

Nuoret ja nuoret aikuiset

Työnantajan on mahdollisuus saada tänä vuonna peruskoulunsa päättävien nuorten työllistämiseen oppisopimuksella korotettua koulutuskorvausta.

Korotettu korvaus on ensimmäisenä vuonna 800 euroa/kk, toisena vuonna 500 euroa/kk ja kolmantena vuonna 300 euroa/kk.

Myös 20-29 -vuotiaat nuoret, joilta puuttuu peruskoulun jälkeinen tutkinto voivat halutessaan suorittaa ammatti- tai erikoisammattitutkintoja nuorisotakuun rahoittamana.

Oppisopimusopiskelijan työpaikkakouluttajan täydennyskoulutus keväällä ja syksyllä 2017

Kaksipäiväinen koulutuskokonaisuus. 4.4.
ja 11.4.klo 12.00-15.45 sekä syksyllä 3.10. ja 10.10.

Paikka: Sedu Aikuiskoulutus, Rastaantaival 2, 60200 Seinäjoki (Luokka R123)

1. PÄIVÄN Ohjelma

12.00 TILAISUUDEN AVAUS
12.15 TEEMAT – Koulutus ja työelämä yhteistyössä – Perehdyttäminen ja työn opastus
KAHVITAUKO
14.00 TEEMA – Oppiminen ja ohjaus
2. PÄIVÄN Ohjelma
12.00 ALOITUS TEEMA - Ohjauksen vaiheet
KAHVITAUKO
14.00 TEEMAT - Arviointi ja palaute - Tutkinnon perusteet

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa varmistamaan ohjausosaamistasi! Muutokset mahdollisia.
Ilmoittaudu kahta viikkoa aikaisemmin: http://www.seduaikuiskoulutus.fi/fi/Koulutustarjonta?vsf=167#

18.1.2017 - 31.12.2017 Seinäjoki

OSATUTKINTO SOSIAALI- JA TERVEYSALAN PERUSTUTKINNOSTA (lähihoitaja)

Kuntoutuksen osaamisala tutkinnon osa

Koulutus toteutetaan omaehtoisena, mutta se on mahdollista toteuttaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin hakijalla tulee olla osaamisalaan soveltuva työpaikka. Ota yhteyttä lähimpään oppisopimustoimistoon.

Jalasjärvellä, aloitus C-kortilla 23.1.2017

Kohderyhmä
Koulutuksen kohderyhmänä ovat hakijat, joilla on työkokemusta kuljetusalalta, esim. taksin, pakettiauton, traktorin tai työkoneen kuljettamisesta yms. Kohderyhmänä on myös hakijat joilla on alan perustutkinto suoritettuna.

Pääsyvaatimukset: Vähintään 21 vuoden ikä,  ajokorttiasetuksen mukainen terveysvaatimus, ajokorttiote, vähintään C-luokan ajo-oikeus sekä työkokemus kuljetusalalta tai alan koulutus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Oppisopimuspalvelut

oppisopimus@sedu.fi