Etusivu / Oppisopimus / Opiskelijalle / Opiskelijoiden tarinoita / Linja-autonkuljettajaksi oppisopimuksella
Win-win-tilanne oppisopimuksella

Mäkelä.jpg

Sami Mäkelä Isojoelta on tyytyväinen, kun työnantaja ehdotti kouluttautumista linja-autonkuljettajaksi oppisopimuksella. Sami on työskennellyt  Aaro E. Mäkelä Oy:ssä pakettiautonkuljettajana, mutta kun ajot pakettiautolla talossa loppuivat, työnantaja ehdotti hankkimaan D-ajokortin ja sitä kautta jatkaa tutussa työpaikassa. Aaro E. Mäkelä Oy on taksi-ja linja-autoliikenteeseen erikoistunut perheyritys Isojoelta.

”Oppisopimus on mielestäni tällainen win-win–tilanne, molemmat hyötyvät työnantaja ja työntekijä”, sanoo Sami Mäkelä. Aloitin koulutuksen maaliskuun alussa Sedu Aikuiskoulutuksessa Jalasjärvellä teoriapäivillä ja nyt olen ajanut linja-autoa kolmatta päivää. Oppisopimuksen kautta pääsen nopeammin tekemään tätä työtä käytännössä ja opiskeluajalta saan täyden palkan”, kertaa Sami Mäkelä asioiden hyviä puolia. ”Suunnitelmissa on, että alan ajamaan linja- ja tilausajoja”.

Kysy lisää
Lähetä