Valitse ala, jolla työskentelet ihmisen lähellä

Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalalla voit opiskella itsellesi kokonaan uuden ammatin tai täydentää jo olemassa olevaa ammattitaitoasi. Tutustu kevään ja syksyn koulutuksiin ja valitse parhaat päältä. Uutena koulutuksena strattaa syksyllä Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitukinto. Haku koulutuksiin on parhaillaan käynnissä.

PERUSTUTKINNOT

Opiskele uusi ammatti suorittamalla perustutkinto.

SOSIAALI- JA TERVEYSALAN PT,
LÄHIHOITAJA

• 25.9.2017-28.1.2019, Seinäjoki                                                                                                                                 Koko tutkinto, vanhus- tai vammaistyön osaamisala, oppisopimuskoulutus. Tutustu oppisopimuskoulutukseen >

Hae mahdollisimman pian oman alueesi oppisopimustoimiston kautta. Seinäjoella Sedu Aikuiskoulutus, oppisopimuspalvelut, puh. 020 124 4706.

• 19.9.2017-22.6.2018, Seinäjoki

Kuntoutuksen osaamisala. Työskenteletkö lähihoitajana? Täydennä osaamistasi ja erikoistu kuntouttavaan toimintaan. Mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen. Tutustu koulutukseen >

Haku syksyn koulutukseen on käynnissä. Katso myös artikkeli > Kuntoutuksen opinnot täydentävät lähihoitajan osaamista

AMMATTITUTKINNOT

Syvennä osaamistasi ja hanki tutkinto. Ammattitutkintoihin voivat pääsääntöisesti hakea jo alalla työskentelevät ammattilaiset.

PERHEPÄIVÄHOITAJAN AT, 2.10.2017-23.4.2019, Seinäjoki

Koulutus järjestetään joustavasti ilta- ja viikonloppukoulutuksena. Voit olla jo alalla työskentelevä ammattilainen tai alalle hakeutuva. Tutustu koulutukseen >   Hae 27.9. mennessä.

KOULUNKÄYNNIN JA AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN
OHJAUKSEN AT

Haluatko työskennellä auttavassa ja ohjaavassa työssä lasten ja nuorten parissa. Voit työskennellä kouluissa, oppilaitoksissa, sekä perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan ja vapaa-ajan toiminnan parissa. Koulutus järjestetään Kauhajoella ja Seinäjoella. Hae 18.6. mennessä.

10.8.2017-31.5.2018, Seinäjoki,  Tutustu koulutukseen >

• 24.8.2017-1.6.2018, Kauhajoki (Hae 31.8. mennessä), Tutustu koulutukseen >

ERIKOISAMMATTITUTKINNOT

Ole alasi kehittäjä. Erikoisammattitutkinto auttaa sinua syventämään asiantuntijuuttasi. Tutkinnoissa jatkuva haku ja mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.

TYÖVALMENNUKSEN EAT, 9.8.2017-31.12.2018, Seinäjoki, Tutustu koulutukseen >

VANHUSTYÖN EAT, 4.9.2017-30.11.2018, Seinäjoki, Tutustu koulutukseen >

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖN EAT , 18.10.2017 alkaen, Seinäjoki,Tutustu koulutukseen >

Lisätiedot koulutuksista aikuiskoulutusvastaava Kyllikki Anttilalta,(kyllikki.anttila(at)sedu.fi),