Etusivu / Työelämän palvelut / Case Fazer Amica

Sedu Aikuiskoulutus Fazer Amican yhteistyökumppanina VIP-tarjoilujen suunnittelussa

Yhteistyö Sedu Aikuiskoulutuksen ja Fazer Amican välillä lähti liikkeelle tarpeesta kouluttaa henkilöstöä edustus- ja kokouspalvelujen tarjoilujen hoitamiseen. Koulutusta on järjestetty Vaasassa, Turussa ja Porissa. Yritykset haluavat yhä enemmän kestitä vieraita omissa tiloissaan ja Sedu Aikuiskoulutuksen VIP-tarjoilukoulutuksen jälkeen Fazer Amican henkilökunta pystyy hoitamaan vaativimpiakin edustustilaisuuksia. Fazer Amican palvelutarjonnassa on edustustilaisuuksia aina kahden hengen tilaisuuksista satojen ihmisten tilaisuuksiin, ja jokainen tilaisuus vaatii oman ammattitaitonsa.

- Joustavuus ja tilannetaju ovat osa ammattitaitoista asiakaspalvelua, sillä yhä useammin esimerkiksi lounastarjoilu hoidetaan kokouksen aikana. Ajat, jolloin lähdettiin kahdeksi tunniksi kaupungille liikelounaalle, ovat ohitse, valottaa Fazer Amican aluepäällikkö Irma Kamila.

- Maailman taloustilanne näkyy jo edustustilaisuuksissakin, mutta kustannuksiin voi vaikuttaa esimerkiksi materiaali- ja raaka-ainevalinnoilla. Vaatii ammattitaitoa tehdä edustustilaisuuksista laadukkaita ja näyttäviä pienemmälläkin budjetilla.