Etusivu / Työelämän palvelut / Case ISS

Työnantajan ehdoilla toteutettava koulutus johtaa tuloksiin

Sedu Aikuiskoulutus ja ISS Palvelut tiiviissä yhteistyössä

Koulutuksen järjestäminen työnantajan ehdoilla mahdollistaa opiskelun ja työn kulkemisen käsi kädessä. Näin saavutetaan niin työnantajaa kuin opiskelijaakin palveleva kokonaisuus. ”Tämä on johtanut siihen, että jokaisen opiskelijan osaaminen, työn laatu ja motivaatio ovat nousseet korkealle”, kiteyttää palvelujohtaja Päivi Kankaanpää ISS Palveluista.

Koulutuksen kautta opiskelijat ovat myös saaneet varmuutta ja uskallusta toimia erilaisissa työympäristöissä, mikä Kankaanpään mukaan helpottaa työnantajan näkökulmasta työntekijöiden sijaisjärjestelyjen hoitamista.

”Koulutus on kehittänyt opiskelijoiden taloudellista ajattelua”, kertoo koulutuksessa opiskelijana mukana oleva laatupäällikkö Kaija Vierimaa ja nostaa käytännön esimerkkinä esiin puhdistusaineiden oikeanlaisen annostuksen ja käytön. Lisäksi koulutukseen sisältyvät laitteiden ajokortit, työturvallisuuskortti, hygieniapassi sekä ensiapukoulutus ovat tärkeitä elementtejä työturvallisuuden ja työssä viihtyvyyden nostamiseksi.