Etusivu / Työelämän palvelut / Referenssejä / Domretor Oy
Yritykselle räätälöity koulutus on joustava tapa opiskella

Domretor.jpg

Sedu Aikuiskoulutuksen kouluttaja Seija Dahlgren otti keväällä 2009 yhteyttä Kauhavalla toimiva elintarvikealan alihankintayritys Domretoriin, joka toimittaa tuotteitaan muille elintarvikealan yrityksille, suurkeittiöille ja vähittäisliikkeille.  Yrityksen koulutusmyönteinen toimitusjohtaja Åsa Alanko kiinnostui aiheesta heti ja tarjosi henkilökunnalle mahdollisuutta lähteä opiskelemaan elintarviketeollisuuden ammattitutkintoa oppisopimuksella. Henkilökunta innostui asiasta ja yritykselle perustettiin oma ryhmä, joka aloitti opiskelunsa syksyllä 2009. - Koulutuksen avulla henkilökunta voi syventää osaamistaan ja hahmottaa samalla koko elintarviketeollisuuden kokonaisuuden, kuvailee Alanko.

Yrityksen prosessien läpikäynti auttaa ymmärtämään mitä pitää ottaa huomioon ja mikä vaikuttaa mihinkin. Kaiken kaikkiaan henkilökunnan osaaminen lisääntyy ja työntekijät tulevat tietoiseksi muustakin kuin omista työtehtävistään. - Parasta koulutuksessa on se, että se on räätälöity juuri meidän yritykseen sopivaksi ja kouluttaja tulee Kauhavalle kouluttamaan päiväksi kerrallaan meille sopiviin aikoihin, jatkaa Alanko.

Koulutuksesta hyöty suoraan käytäntöön
Domretorin koulutus on tähän saakka pitänyt sisällään mm. hygieniaa, omavalvontaa sekä mikrobiologiaa ja nyt keväällä on vuorossa elintarvikeprosessien läpikäyminen. – Henkilökunnan kouluttaminen on yritykselle iso satsaus, mutta se, että koulutuksen tehtävät tehdään suoraan omaan työhön, tuo heti konkreettista hyötyä. Alanko kokee henkilökunnan jatkuvan kehittämisen erittäin tärkeänä asiana yrityksen eteenpäin viemisessä.