Ajakohtaista
11.4.2017 Suomen Sata vaatetta Sedun rooli- ja teatteripuvustukselta
tukkijatka-ja-villiviikari_555x312.jpg Huhtikuun alussa Seinäjoella esitettiin näytös Sata vaatetta – äidin ompelemasta älyvaatteeseen. Esitys on Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin kulttuurityöryhmän kunnianosoitus 100-vuotialle Suomelle. Eteläpohjalaiset vuosikymmenet astelivat katsojien silmien eteen; muotivaatteissa, arkivaatteissa, harrastusvaatteissa lavalle nousivat eläkeläiset lastenlapsineen ja Sedun opiskelijat. Silmänruuan lisäksi yleisöä hellittiin kauniilla lavastuksella ja valaistuksella, ja huumori kukki juontajien tarinoinnissa. Vaate on viesti!
4.4.2017 Kurikan uusi kampus luo ympärilleen hyvää
AleksiKoivuporras.jpg Kurikkaan rakennetaan yhteinen kampus ammatti- ja lukiokoulutukselle. Kampuksen peruskivi muurattiin maanantaina. Kampuksella tulevat opiskelemaan Sedu Kurikan ja Kurikan lukion opiskelijat.
31.3.2017 Onnea maaliskuussa valmistuneille
Kukat-555x312.jpg Valmistumispäivää vietetään Koulutuskeskus Sedussa maaliskuun viimeinen päivä. Kevät on ihanaa aikaa valmistua uuteen ammattiin. Paljon onnea jokaiselle tutkinnon suorittaneelle ja osaamisensa osoittaneelle.
Kuusiluoma Tuula
Henkilöstösihteeri