Ajakohtaista
23.11.2017 Onnea matkaan työelämään ja/tai jatko-opintoihin
StockSnap_S0Q0TYOQSU_ruusut_555x310.jpg Marraskuussa Sedusta valmistuu lähihoitaja, maaseutuyrittäjä, talonrakentajia, sähköasentaja, tarjoilija. Onnea jokaisen ammattiuralle. Onnittelemme myös niitä opiskelijoita, jotka ovat ammatillisen perustutkinnon rinnalla opiskelleet ylioppilastutkinnon. Tutkinto tai kaksi taskussa on hyvä edetä. Onnea matkaan!
20.11.2017 Opinnäytetyönä fiktiivinen someonnettomuus
mobile-phone-555x312.jpg Aina ei tarvitse tehdä asioita samalla tavalla. Tästä on hyvänä esimerkkinä Sedussa ensihoidon koulutuskokeilussa oleva viiden hengen opiskelijaryhmä, joka päätti toteuttaa opinnäytetyönsä hieman eri tyyliin kuin perinteisesti on totuttu näkemään. Keskeinen osa heidän opinnäytetyötään on 21.11. klo 18.34 Twitterissä tapahtuva fiktiivinen #someonnettomuus.
14.11.2017 Markkinointisuunnitelma merkonomien opiskelijatyönä
Björnsteel Teuvalainen Björnsteel Oy on kehittänyt tuotteen, joka on ainut laatuaan koko Suomessa. Se on roudankestävä hautakiven kiinnitysrauta – tuotenimeltään Steipel Ruuviperustus. Nyt yrityksellä on oikea hetki lanseerata tuote ja ryhtyä markkinoimaan sitä. Tähän he saivat apua koulutuskeskus Sedun 3. vuoden merkonomiopiskelijoilta.
30.10.2017 Sedun opettajat digiloikkaavat osaamismerkeillä
ElinaForslund_osaamismerkki Elina Forslund välittää huikean sähköpostin. ”Tällaisen viestin sain sähköpostiini: Vau. Kiitos Elina kovasta merkkisavotasta: Mikä kiri! Olet Sedun ensimmäinen pronssisen kokonaismerkin ansainnut opettaja. Onneksi olkoon!” Sedu digiloikkaa: tavoitteena on, että jokainen opettaja suorittaa vähintään pronssisen osaamismerkin tämän lukuvuoden aikana.
Kuusiluoma Tuula
Henkilöstösihteeri