Ajakohtaista
4.4.2017 Kalakaverit Ny - tavoitteellisesti eteenpäin
JaniAlatyppö_KatariinaJoronen_0266_555x312.jpg Merkonomiksi, ylioppilaaksi, ehkä yrittäjäksi mutta korkeakoulun kautta. Ammatillinen perustutkinto joustaa opiskelijan tavoitteiden mukaan, ja Sedussa merkonomeiksi opiskelevat Katariina Joronen (18) ja Jani Alatyppö (20) ottavat kaiken opin innolla vastaan.
29.3.2017 Sedun laboranttien vahvuudet: työtavat ja matematiikka
DaiLe_0114_555x312.jpg Sedun laboratorioalan nuoret häikäisivät lahjakkuudellaan ja osaamisellaan, sillä kaksi vasta ensimmäisen vuoden opiskelijaa pääsee esiintymään Taitaja-finaalissa: Dai Le Kurikan Jokipiistä ja Marianna Sukari Tampereen kupeesta Lempäälästä.
27.3.2017 Opteam hankkii robottiosaamista Sedusta Uudenkaupungin autotehtaalle
Metallimestari_robotti_555x416.jpg Valmet Automotive, Opteam ja Sedu Education Oy aloittavat yhteistyön, jossa koulutetaan robotiikkaosaajia Uudenkaupungin autotehtaalle. Rekrykoulutus aloitetaan huhtikuussa Lapualla, ja ensimmäiset 12 robotiikkaosaajaa aloittaa työt Valmet Automotiven tehtailla ennen kesälomia. Robotiikkaan koulutettavia tekijöitä haetaan pääasiassa Länsi- ja Pohjois-Suomen alueelta.
27.3.2017 Elämää yhteishaun jälkeen
sedu_kokki_keittio_555x416_06.jpg Kaduttaako? Laitoitko ykkösvaihtoehdoksi varmasti sen sinulle oikean? Entä jos... Yhteishaun jälkeen voi vielä hakea opiskelupaikkaa; Koulutuskeskus Seduun on jatkuva haku. Ihan kaikilla aloilla se ei toteudu mutta kuitenkin monella.
Virheellinen sähköpostiosoite
Kuusiluoma Tuula