Etusivu / Uutiset / Vene vesille - Sedussa oppii tekemällä
31.8.2017

Vene vesille - Sedussa oppii tekemällä

Vene_vesille_metallialauutinen_555x312.jpg

Sedun aikuisopiskelijoiden alumiinista tehty vene laskettiin ensimmäistä kertaa vesille Seinäjoen Kyrkösjärvellä. Tekemällä oppiii parhaiten. Hyppää siis mukaan ensimmäiselle ajelulle.

Sedun kouluttaja Arto Koskelan mukaan metallialan opiskelijat tekevätkin mielellään hyödyllisiä käyttöön tulevia töitä. ”Opiskelijat ovat hitsanneet aiemmin muun muassa grillejä. Kun ehdotin veneen tekemistä alumiinista, porukka oli heti innoissaan”, Arto toteaa. Vene on toteutettu metallialan opiskelijoiden ja kouluttajan yhteistyönä. ”Saimme veneen kaavat, joita suurensimme. Niiden pohjalta lähdimme tekemään venettä”, kertoo Arto hymyillen. Veneen vesille laskivat kone- ja metallialan perustutkinnon opiskelijat Jouni Lintula ja Aleksi Kanerva.

Kuvassa vasemmalta metallialan opiskelija Aleksi Koskela ja kouluttaja Arto Koskela.

Katso video ja hyppää mukaan ensimmäiselle ajelulle!

vene-vesille_uutinen_arto_koskela_mertalliala_555x312.jpg

Kuvassa alhaalla Sedun metallialan kouluttaja Arto Koskela.